Upis je u toku

Pridružite se InfinitUm programu!

Pružite svom detetu priliku da razvije sve svoje potencijale kroz jedinstveni InfinitUm program, namenjen deci uzrasta od 4 do 12 godina.
Naša misija je da podržimo intelektualni, emocionalni i socijalni razvoj dece, pomažući mu da izraste u samouverenu i uspešnu mladu osobu.

Šta nudimo kroz InfinitUm program?

Intelektualni razvoj – razvijamo umove dece kroz zanimljive i stimulativne aktivnosti. Kroz mentalnu aritmetiku, rešavanje matematičkih zavrzlama, neurobick vežbe, pitalice, mozgalice, sudoku i ukrštenice…. vaše dete će izoštriti svoje analitičke veštine i sposobnost rešavanja problema. Poput majstora koji brusi dijamant, mi pomažemo deci da oblikuju svoje intelektualne talente.

Emocionalni i socijalni razvoj – naša interaktivna sesija razgovora, mudre misli i priče uz primenu NLP tehnika, vodi decu kroz unutrašnja putovanja koja im pomažu da razumeju svoja osećanja, grade empatiju i razvijaju veštine komunikacije. Kroz promenu perspektive i preuzimanje različitih uloga, deca se uče kako da „hodaju u tuđim cipelama“ i postanu emocionalno zrelija.

👉 Benefiti za vaše dete

Kroz InfinitUm program vaše dete će:
Razviti analitičko i logičko razmišljanje: poput arhitekte koji precizno planira svaki korak, vaše dete će naučiti da strukturira svoje misli i pristupa problemima sa jasnoćom.
Povećati pažnju, fokus, memoriju i koncentraciju: uz naše metode, deca će izoštriti svoj fokus, što će im pomoći da brže i efikasnije uče.
Izgraditi i ojačati samopouzdanje: kroz postizanje malih i velikih ciljeva, vaše dete će razviti veru u sopstvene sposobnosti i postati hrabrije u suočavanju sa novim izazovima.
Razviti moć vizuelizacije: ova sposobnost je ključna za kreiranje i ostvarivanje ciljeva. Kroz naše aktivnosti, dete će učiti kako da jasno zamisli svoje ciljeve i korake do njihovog ostvarenja.
Poboljšati komunikacijske i socijalne veštine: kroz rad u grupi i povratne informacije, dete će učiti kako da se izrazi, kako da razume druge, i kako da uspešno sarađuje sa vršnjacima.
Razviti emocionalnu inteligenciju i empatiju: naučiće kako da prepoznaju i razumeju svoja i tuđa osećanja, što je temelj za izgradnju zdravih i srećnih odnosa u budućnosti.
Osposobiti se za postavljanje i ostvarenje ciljeva: deca će naučiti veštine planiranja i sprovođenja strategija koje će im pomoći da postignu sve što zamisle.

Upis je u toku!

Ne propustite priliku da vaše dete započne putovanje kroz InfinitUm, gde će otkriti svoje potencijale i pripremiti se za blistavu budućnost.
Prijavite se danas na besplatan demo čas i testiranje. Upoznajte nas i otkrijte kako Infinitum može podržati razvoj vašeg deteta.